«Cēsu alus» iegādāsies «Piebalgas alu»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Alus darītava AS "Cēsu alus" iegādāsies SIA "Piebalgas alus", liecina Somijas koncerna "Olvi", kurā ietilpst "Cēsu alus", publiskotais paziņojums.

“Piebalgas alus” strādās kā atsevišķa alus darītava, turpinot piedāvāt Latvijas alus tirgū tradicionālo alu, kas brūvēts, izmantojot vaļējo raudzēšanas tehnoloģiju un pašu audzētu unikālu raugu.

SIA “Piebalgas Alus” dibinātājs Jānis Dūklavs izteicās, ka, lai spertu tālāku soli pretī nākotnes izrāvienam, alus darītavas dibinātāji un akcionāri ir pieņēmuši lēmumu piesaistīt jaunu stratēģisko investoru.

“Esmu pārliecināts, ka AS “Cēsu alus” un “Olvi Grupas” dzērienu ražošanas pieredze un plašais tirgus nodrošinās vēl labāku pieejamību “Piebalgas alus” esošajiem cienītājiem, kā arī palīdzēs iegūt jaunus draugus un klientus,” norādīja Dūklavs.

AS “Cēsu alus” valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone: “Mēs ļoti augstu vērtējam “Piebalgas alus” unikālo pieredzi alus brūvēšanā un noteikti to saglabāsim arī turpmāk. Tā būs jauna iespēja mums, kā uzņēmumam, nodrošināt vēl daudzveidīgāku alus piedāvājumu nākotnē. Tāpat mums ir svarīga Vidzemes – sava reģiona – attīstība, tā ekonomikas izaugsme un darba vietu nodrošināšana. Tādēļ ir tikai likumsakarīgi, ka pieņēmām lēmumu paplašināt mūsu biznesa attīstību sava reģiona ietvaros.”

“Piebalgas alus” ir iecienīts Latvijas alus baudītāju vidū. “Piebalgas alus” sortimentā ir sešas alus škirnes – Piebalgas alus, Mednieku alus, Jubilejas alus, Senču alus, Tumšais lux alus un Svētku alus.

Šobrīd Konkurences padomei iesniegts ziņojums, un darījuma noslēgšana plānota pēc tā izskatīšanas un apstiprināšanas Konkurences padomē. AS “Cēsu alus” un SIA “Piebalgas alus” apvienošanās tiks pabeigta pēc ziņojuma izskatīšanas un apvienošanās atļaujas saņemšanas no Konkurences padomes.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti