Centrāltirgus ieviesīs iepirkšanās stundas senioriem, topošajām māmiņām un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Saistībā ar jaunā koronavīrusa infekcijas Covid-19 izplatību AS "Rīgas centrāltirgus" no plkst.11.00 līdz plkst.15.00 ieviesīs īpašas iepirkšanās stundas vecāka gadagājuma cilvēkiem, topošajām māmiņām un cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, informēja uzņēmumā.

"Izvērtējot cilvēku tirgus apmeklēšanas paradumus, esam secinājuši, ka sabiedrības mazāk aizsargāto grupu atbalstam ir nepieciešama īpašo iepirkšanās stundu ieviešana, tāpēc aicinām vecāka gadagājuma cilvēkus, topošās māmiņas un cilvēkus ar īpašām vajadzībām, izmantot tiem īpaši paredzētās iepirkšanās stundas, savukārt pārējos tirgus apmeklētājus lūdzam iespēju robežās plānot tirgus apmeklējumu citos laikos," norāda AS "Rīgas Centrāltirgus" valdes priekšsēdētājs Artis Druvinieks.

Centrāltirgus vadība secinājusi, ka no rītiem to šķērso cilvēki, kas dodas uz darbu, bet pēcpusdienā - tie, kuri veic savus pirkumus pēc darba. Tādējādi no plkst.11.00 līdz plkst.15.00 ir drošākais apmeklējuma laiks, kad iespējams veikt pirkumus, izvairoties no liekas drūzmēšanās.

Uzņēmums arī uzsver, ka ir ieviesti vairāki drošības pasākumi, lai nodrošinātu apmeklētāju drošību – pie paviljonu ieejām ir izvietoti dezinfekcijas līdzekļi, atklātā teritorijā un paviljonos izvietotas uzlīmes un norobežojošās līnijas, kas apmeklētājiem ļauj ievērot divu metru distanci, pie visām paviljonu ieejām un tirgošanās vietām ir izvietoti informatīvie materiāli, ir nodrošināti individuālie sejas aizsargstikli darbiniekiem, tirgus apsardzes darbinieki nodrošina pastiprinātu cilvēku plūsmas un pulcēšanās ierobežojumu kontroli.

AS "Rīgas centrāltirgus" aicina tirgus apmeklētājus pievērst uzmanību ieviestajiem drošības pasākumiem un ievērot tos. Tāpat uzņēmums norāda, ka, iepērkoties tirgū, cilvēkiem ir iespēja izvēlēties Latvijas produktus un atbalstīt vietējos ražotājus.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti