Ceļu remonts Latvijā rit pēc plāna, lielākā rosība sāksies aprīļa beigās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Šis gads klimatisko apstākļu dēļ atšķiras no citiem – marta beigās laikapstākļi ļauj veikt arī ceļu būvdarbus, līdz ar to atsevišķos valsts autoceļu objektos darbi jau ir sākti. "Latvijas Valsts ceļu" pārstāve Anna Kononova gan norāda, ka ceļu remonti ar pilnu jaudu, kā ierasts, sākas aprīļa beigās, maija sākumā, un šajā ziņā 2020. gads nebūs izņēmums.

Ceļu remontu apjoms 2020. gadā būs līdzīgs kā pērn – aptuveni 100 objekti visos valsts reģionos. Šogad lielākie objekti būs tie paši, kas pērn – Sēnītes posms uz Vidzemes šosejas un Jūrmalas šoseja no Rīgas līdz Jūrmalai. Lai arī laikapstākļi ir labi, tie ceļu asfaltēšanai vēl nav piemēroti, līdz ar to lielākie satiksmes ierobežojumi būs maija beigās. 

Anna Kononova par ceļu remontiem
00:00 / 01:08
Lejuplādēt

Patlaban nav kavēkļu un uzņēmums intensīvi strādā, lai visi iepirkumi notiktu pēc plāna, saka  Kononova. Tas ļautu maijā un jūnijā būvniekiem strādāt ar pilnu jaudu un neizraisītos dīkstāve. Ceļinieki cer, ka tobrīd ārkārtas situācija jau būs aiz muguras.

Kononova gan pieļauj, ka valstu slēgto robežu un atjaunotās robežkontroles dēļ būvniekiem kādi sarežģījumi tomēr varētu rasties. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti