Čeku loteriju organizēšanu uzticēs «Mobilly»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Iepirkumā par Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Čeku loterijas organizēšanu un īstenošanu uzvarēja SIA "Mobilly", liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) mājaslapā.

Iepirkums rīkots par kvīšu, biļešu un kases aparāta, hibrīda kases aparāta, kases sistēmas, specializētās ierīces vai iekārtas čeku loterijas organizēšanu un īstenošanu, nodrošinot programmatūru un aparatūru datu apmaiņai, apstrādei un uzglabāšanai, kā arī programmatūras uzturēšanu un pilnveidošanu.

SIA “MobillyTX” būs atbildīgs par izstrādi, ieviešanu, uzturēšanu. Pretendentam ir paredzēti apakšuzņēmuma līgumi ar trešajām personām, un paredzēts, ka “MobillyTX” nodotā līguma daļa nepārsniegs 40%.

Piedāvātā līgumcena ir 278 640 eiro.

Savukārt iepirkumā noraidīti SIA “DATI Group” un SIA “SWH SETS” piedāvājumi, jo to finanšu piedāvājumi neatbilst konkursa nolikumā noteiktajam.

KONTEKSTS:

Saskaņā ar pērn pieņemto likumu no 2019. gada jūlija plānots rīkot čekus loterijas, kurās varēs reģistrēt čekus par Latvijā iegādātajām precēm un saņemtajiem pakalpojumiem, kuru kopējā vērtība ir vismaz pieci eiro. Reģistrēt varēs jebkuru attaisnojuma dokumentu, piemēram, pakalpojuma samaksas kvīti, biļeti.

Loterijai tiks izveidota īpašā tīmekļvietne – cekuloterija.lv, kurā varēs reģistrēt čekus, lai piedalītos loterijā.

Mēneša izlozē varēs laimēt vienu naudas balvu 10 000 eiro apmērā, trīs balvas 5000 eiro un 50 naudas balvas 100 eiro apmērā. Gada izlozē būs iespēja laimēt vienu balvu 20 000 eiro apmērā, četras balvas 10 000 un piecas balvas 2000 eiro apmērā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti