Čeku loterijas jūlija izlozei reģistrēti vairāk nekā 1,6 miljoni čeku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Latvijā pirmoreiz rīkotajā čeku loterijā jūlija izlozei ir reģistrēti jau vairāk nekā 1,6 miljoni attaisnojuma čeku, un tos iespējams reģistrēt vēl līdz pirmdienas, 5. augusta, pusnaktij.

Kā stāsta Valsts ieņēmumu dienesta (VID) pārstāve Evita Teice-Mamaja, 11. augustā notiks pirmā čeku loterijas izloze. Tās laikā tiks noskaidrots gan tas, kuri čeku loterijas dalībnieki būs laimējuši naudas balvas, gan arī sadarbības programmas dalībnieku sarūpētās papildu balvas. Jūlija izlozei balvas pieteikuši 14 uzņēmumi.

“Čeku loterija ir pasākums, kas Latvijā notiek pirmo reizi. Taču starptautiski tam ir gana ilggadēja un veiksmīga pieredze kā vienam no instrumentiem, kā cīnīties pret ēnu ekonomiku, iesaistoties tajā arī visus iedzīvotājus, sekmējot un veicinot paradumu ņemt čekus, kvītis. Pirmkārt, tas apliecina to, ka nodokļi tiek samaksāti. Otrkārt, kalpo kā garantijas dokuments, ja nu kaut kas notiek ar iegādāto preci,” sacīja Teice-Mamaja.

Iedzīvotāju atsaucību čeku loterijai VID vērtē kā lielu: “Esam patīkami pārsteigti un gandarīti.”

Ikmēneša čeku loterijas izlozē var laimēt vienu laimestu 10 tūkstošu eiro vērtībā, trīs laimestus 5000 eiro vērtībā un piecdesmit laimestus 100 eiro vērtībā.

Līdz ar pirmo izlozi VID sāks čeku apstrādi un analīzi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti