Panorāma

Daugavpils reģionālajā slimnīcā atceļ plānveida operācijas

Panorāma

Sola palielināt samazināto atlīdzību cietumu darbiniekiem

Čeku loterijai pieteikti nepilni divi miljoni čeku

Čeku loterijai pieteikti teju 2 miljoni čeku; daži liek VID sākt pārbaudi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mēnesi pēc Valsts ieņēmumu dienesta aizsāktās čeku loterijas tai pieteikti jau nepilni divi miljoni čeku par dažādām precēm un pakalpojumiem. Lielākā daļa šo čeku jau šo sestdien tiks nodota izlozei, lai noskaidrotu pirmos jūlija mēneša uzvarētājus.

Jūlija loterijai pieteikti vairāk nekā 1,7 miljoni čeku. Kopumā iedzīvotāju aktivitāte vērtējama kā ļoti augsta.

Tiesa, iesniedzot čekus, atklājušies gadījumi, kas liks Valsts ieņēmumu dienestam veikt pārbaudes tirdzniecības vietās, kur tie izsniegti.

“Jā, ir tā, ka tad, kad čekus reģistrē, protams, tā informācija, kas ir jānorāda, liek papētīt, kas ir čeka reģistrācijas numurs, aparāta šasijas numurs, un gana daudz ir situāciju, kad cilvēks to neatrod, un viņš raksta uz speciālo e-pastu un saka, ka trūkst rekvizītu. Tad jau tas ir tālāk darbiņš mums pārbaudīt un salīdzināt, vai tas ir objektīvu iemeslu dēļ, vai ir vērts rakt dziļāk,” atzina VID Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja pienākumu izpildītāja Evita Teice-Mamaja.

Cik daudz šādu gadījumu bijis, pagaidām VID nav apkopojis.

Tikmēr jūlija loterijas laimētājiem, kuri būs izcīnījuši naudas balvas, VID paziņos gan personīgi ar īsziņas starpniecību, gan publicēs rezultātus uzņēmuma “Latvijas Loto” un “Čeku loterijas” mājaslapā.

Lai saņemtu laimestu, uzvarētājam būs jāierodas kādā no VID apkalpošanas centriem un jāuzrāda laimējušais čeks vai arī tas jāiesniedz elektroniskās deklarēšanas sistēmā.  

Ikmēneša čeku loterijas izlozē var laimēt vienu laimestu 10 000 eiro vērtībā, trīs laimestus 5000 eiro vērtībā un piecdesmit laimestus 100 eiro vērtībā.

Līdz ar pirmo izlozi VID sāks čeku apstrādi un analīzi.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti