BMW rūpnīca ASV meklē darbiniekus bijušo karavīru rindās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Vācijas autobūves koncerna BMW rūpnīca ASV meklē darbiniekus bijušo militārpersonu rindās, ziņo “Deutsche Welle”, atsaucoties uz laikrakstu “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung”.

BMW pārstāvniecībā Ņujorkā pastāstīja, ka bijušie ASV karaflotes jūrnieki ir ļoti piemēroti, lai izietu apmācības rūpnīcā. Pārstāvniecībā arī piebilda, ka atrast labus mehāniķus ASV ir gandrīz neiespējami.  

BMW pārstāvji skaidroja, ka daudzi ASV karaflotes jūrnieki pamet dienestu, nesasniedzot 30 gadu vecumu. Pēc tam armija sniedz viņiem atbalstu, piedāvājot iespējas iziet apmācības, lai iegūtu profesiju.  

2018. gadā BMW kļuva par oficiālo ASV karaflotes partneri bijušo militārpersonu apmācības programmā, un tagad šo projektu plānots paplašināt.

BMW rūpnīca Dienvidkarolīnas štatā atvērta 1994. gadā un pašlaik ir viens no lielākajiem koncerna uzņēmumiem pasaulē. Tur ražo galvenokārt X sērijas apvidus auto. Rūpnīcā strādā aptuveni 36 000 cilvēku. Pēc BMW pašu datiem, uzņēmums 2017. gadā eksportēja no ASV  272 000 auto un ieveda -  248 000.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti