Bankas sāk informēt klientus par eiro ieviešanas praktisko pusi

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Kamēr valdība vēl tikai gatavojas informēt iedzīvotājus par eiro ieviešanas praktisko pusi, atsevišķas komercbankas to jau nupat ir sākušas darīt. Piemēram, viena no Latvijā lielākajām bankām „Swedbank" savus internetbankas lietotājus sākusi informēt par svarīgākajām lietām pārejā uz eiro, lai šis process cilvēkiem būtu pēc iespējas vienkāršāks.

„Tiklīdz tika paziņots oficiāls lēmums par Latvijas uzņemšanu eirozonā, mēs arī izsūtījām mūsu klientiem īsu atgādinājumu par to, kāda ir pareizā rīcība, lai visērtāk parietu uz eiro, un par to, kas notiek ar pamata bankas produktiem – tieši tāpēc, lai klientiem būtu miers un skaidrība par to, kā gatavoties pārejai un pēc būtības – izdarīt kaut kādas ļoti vienkāršas lietas: sākt lietot elektroniskos norēķinus un pamazām mazināt skaidras naudas apjomu savā ikdienā. Mēs izmantojam visus kanālus, lai informētu klientus – gan ziņojumus internetbankā, gan mājaslapā, un, nākot tuvāk eiro ieviešanas brīdim, protams, mēs turpināsim informēšanu, iesaistot visus kanālus, lai sasniegtu ikvienu mūs klientu ar šo informāciju,” stāsta bankas pārstāve Kristīne Jakubovska.

Jau vēstīts, ka otrdien pieņemts gala lēmums Latvijas uzņemšanai eirozonā no nākamā gada 1.janvāri. Latvija kļūs par 18.eirozonas dalībvalsti.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti