Baltijas valstu galvaspilsētās turpina kāpt benzīna cenas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Gan Rīgā, gan Viļņā, gan Tallinā pagājušajā darba nedēļā turpinājās benzīna cenu kāpums, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā nedēļā pēc cenu pieauguma bija nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās aizvadītajā darba nedēļā 95.markas benzīna cena ir palielinājusies par 0,8% - līdz 1,272 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nav mainījusies un bija 1,182 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās bija 1,223 eiro par litru, kas ir par 0,7% vairāk nekā iepriekšējā piektdienā. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ augusi par 1,3% un bija 1,148 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā 95.markas benzīna cena palielinājusies par 1,4% - līdz 1,274 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena sarukusi par 0,2% - līdz 1,274 eiro.

Autogāzes cena šajā nedēļā nav mainījusies ne Viļņā, ne Tallinā un bija attiecīgi 0,56 un 0,649 eiro par litru. Taču Rīgā tā ir augusi par 3,7%, sasniedzot 0,565 eiro par litru. Autogāzes cena Rīgā nebija mainījusies kopš pagājušā gada septembra.

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti