Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas tendences degvielas cenās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, vienlaikus Rīgā un Viļņā benzīna cenas palielinājās, bet dīzeļdegvielas cenai novērotas pretējas tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 6,4% – līdz 1,674 eiro, bet dīzeļdegviela kļuva dārgāka par 0,6% un maksāja 1,724 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna cena palielinājās par 5,3% - līdz 1,579 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,8% – līdz 1,679 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi 1,729 eiro un 1,699 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā bija stabila un maksāja 0,835 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena samazinājās par 7,4% – līdz 0,622 eiro par litru, bet Tallinā cena palielinājās par 4,1% un maksāja 0,76 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti