Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas degvielas cenu tendences

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Baltijas valstu galvaspilsētās šajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Rīgā degvielas cenas joprojām nemainījās, Viļņā – samazinājās, bet Tallinā - krietni palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā nedēļā dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena joprojām bija Viļņā. Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā degvielas cenas nav piedzīvojušas svārstības nu jau sesto nedēļu pēc kārtas. Arī šo piektdien "Circle K" uzpildes stacijās litrs 95.markas benzīna maksāja 1,274 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas - 1,214 eiro.

Viļņā 95.markas benzīna cena šajā nedēļā samazinājās par 1,4% - līdz 1,145 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,5% un bija 1,089 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās benzīna cena palielinājās par 4,9% un šīs darba nedēļas beigās bija 1,392 eiro par litru. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena pieauga par 6,5% - līdz 1,392 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila tikai Viļņā, kur arī šo darba nedēļu noslēdza pie 0,549 eiro par litru atzīmes. Tallinā autogāzes cena kritās par 1,4% - līdz 0,62 eiro par litru, bet Rīgā - pakāpās par 1,8% līdz 0,555 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti