Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas samazinās

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās turpināja samazināties degvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet Viļņā un Tallinā tā izlīdzinājās.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena piektdien bija 1,874 eiro par litru, kas ir par 0,5% mazāk nekā pirms nedēļas. Dīzeļdegvielas cena kritās par 1,1% - līdz 1,844 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena samazinājās par 2,2% un abi degvielas veidi maksāja vienādi - 1,799 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena piektdien bija 1,925 eiro par litru, kas ir par 1,2% mazāk nekā pirms nedēļas. Savukārt dīzeļdegvielas cena kritās par 5,3% - līdz 1,799 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā saglabājās stabila un piektdien tā maksāja 0,825 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas samazinājās, Viļņā - par 2,7% - līdz 0,722 eiro par litru, bet Tallinā - par 10,3% - līdz 0,78 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti