Baltijas valstu galvaspilsētās aug dīzeļdegvielas cena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Gan Rīgā, gan Viļņā, gan Tallinā pagājušajā darba nedēļā pieauga dīzeļdegvielas cena, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šonedēļ bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Janvāra otrajā nedēļā Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,5% - līdz 1,354 eiro par litru, taču dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,5% un piektdien maksāja 1,294 eiro par litru. 

Līdzīgas tendences bija vērojamas Viļņā, kur 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,6% un bija 1,215 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena auga par 7% - līdz 1,155 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena šajā nedēļā palielinājās par 0,4%, abām sasniedzot 1,432 eiro par litru atzīmi.

Autogāzes cena šonedēļ Rīgā nemainījās un piektdien maksāja 0,603 eiro par litru. Vienlaikus Tallinā tā kritās par 7,5% - līdz 0,629 eiro par litru, bet Viļņā pakāpās par 1,2% - līdz 0,59 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti