Baltijas valstīs turpina kāpt dīzeļdegvielas cena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstīs turpināja kāpt dīzeļdegvielas cena, arī Viļņā sasniedzot divu eiro atzīmi par litru dīzeļdegvielas. Savukārt benzīnam novērotas atšķirīgas cenu tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 0,5% - līdz 2,134 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nedēļas laikā kāpa par 4% - līdz 2,094 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena saglabājās stabila un piektdien maksāja 2,089 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 5,2% - līdz 2,019 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 1,6% - līdz 2,135 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 0,8% - līdz 2,035 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nemainījās un tās maksāja kā nedēļu iepriekš - Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,815 eiro, Viļņā - 0,862 eiro, bet Tallinā - 0,93 eiro.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti