Baltijas valstīs palielinās benzīna cena

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Tallinā palielinājās gan benzīna, gan dīzeļdegvielas cena, savukārt Viļņā cena pakāpās tikai benzīnam, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Arī šajā darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Augstākā cena dīzeļdegvielai piektdien bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,7% - līdz 1,199 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena pakāpās par 2,8% - līdz 1,089 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,8% - līdz 1,159 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saglabājās stabila un maksāja 1,079 eiro par litru.

Tikmēr Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,6% un piektdien maksāja 1,279 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 2,8% - līdz 1,119 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 3,6% - līdz 0,535 eiro par litru, Tallinā tā palielinājās par 1,7% - līdz 0,61 eiro, bet Viļņā autogāzes cena palika nemainīga un maksāja 0,533 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti