Baltijas valstīs degvielas cenu līmenis turpina celties

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā degvielas cenu līmenis Baltijas valstu galvaspilsētās turpināja celties, sasniedzot jaunus cenu rekordus, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 2,9% - līdz 1,547 eiro par litru, sasniedzot vēsturiski augstāko cenu attiecīgajā uzpildes stacijā. Aģentūras LETA apkopotie dati liecina, ka līdz šim visu laiku augstākā 95.markas benzīna cena "Circle K" uzpildes stacijā Krasta ielā bija 2021.gada 12.,19. un 26.novembrī - 1,544 eiro par litru. Vienlaikus, piemēram, "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Ogrē 95.markas benzīna cena piektdienas vakarā bija 1,564 eiro par litru.

Savukārt dīzeļdegvielas cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā nedēļas laikā auga par 3,2% - līdz 1,387 eiro par litru. 

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena kāpa par 1,3% - līdz 1,506 eiro par litru, pirmo reizi pārsniedzot 1,5 eiro par litru. Aģentūras LETA apkopotie dati liecina, ka līdz šim augstākā 95.markas benzīna cena attiecīgajā degvielas uzpildes stacijā bija šogad 7.janvāri - 1,499 eiro par litru. Savukārt dīzeļdegvielas cena palielinājās par 2,9% - līdz 1,436 eiro par litru, pirmo reizi pārsniedzot 1,4 eiro cenu līmeni par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nedēļas laikā palielinājās par 2,5% - no 1,599 eiro līdz 1,639 eiro par litru, pirmo reizi pārsniedzot 1,6 eiro robežu, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,4% - 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā nedēļas laikā nemainījās un piektdien litrs autogāzes maksāja 0,805 eiro. Tikmēr Viļņā autogāzes cena samazinājās par 1% - līdz 0,722 eiro par litru, bet Tallinā - palielinājās par 2,6% - līdz 0,79 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti