Baltijas valstīs degvielas cenas krītas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Latvijā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,2% - līdz 1,694 eiro, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 1,7% - līdz 1,754 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena kritās par 0,6% - līdz 1,549 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 1,2% - līdz 1,709 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,7% - līdz 1,759 eiro, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,3% un maksāja tāpat kā benzīns – 1,759 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā nedēļas laikā nemainījās un maksāja 0,835 eiro par litru. Tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cenas samazinājās, Viļņā – par 5,6% - līdz 0,672 eiro, bet Tallinā – par 2,6% - līdz 0,75 eiro par litru.

 

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti