Baltijas galvaspilsētās samazinās degvielas cenas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās degvielas cenas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai šajā nedēļā bija Viļņā, bet Rīgā un Tallinā litrs dīzeļdegvielas maksāja vienādi.

Rīgā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena nedēļas laikā samazinājās par 2,4% - līdz 1,507 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 3,4% - līdz 1,347 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena saruka par 0,3% - līdz 1,492 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena samazinājās par 0,3% un piektdien maksāja 1,392 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna kritās par 2% - līdz 1,547 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3% - 1,347 eiro par litru.

Savukārt Rīgā autogāzes cena palielinājās par 1,3%, sasniedzot 0,805 eiro atzīmi par litru, tikmēr Viļņā un Tallinā autogāzes cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja attiecīgi 0,792 eiro un 0,82 eiro par litru.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti