Baltijas galvaspilsētās kāpj degvielas cenas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pagājušajā darba nedēļā visās Baltijas galvaspilsētās palielinājās degvielas cenas, tostarp straujāks kāpums bija dīzeļdegvielai, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns piektdien bija nopērkams Tallinā, sekoja Viļņa, bet benzīna zemākā cena bija Rīgā. Augstākā cena dīzeļdegvielai šajā darba nedēļas nogalē bija Tallinā, bet zemākā tā bija Rīgā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 3,1% – līdz 1,154 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 3,5% – līdz 1,024 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena pieauga par 0,9% – līdz 1,079 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 3%, sasniedzot 1,029 eiro atzīmi par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 1,6% un litrs benzīns piektdien maksāja 1,249 eiro, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 1,9% – līdz 1,059 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 3,5% - līdz 0,555 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena saglabājās stabila un maksāja 0,533 eiro par litru, bet Tallinā tā palielinājās par 1,3% – līdz 0,609 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti