«Baltcom» tirgos arī elektrību

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

“Baltcom” turpmāk komplektos ar televīzijas, telefonijas un interneta pakalpojumiem pārdos arī elektrību. Tā otrdien žurnālistiem pastāstīja uzņēmuma valdes loceklis Gints Kiršteins.

“Baltcom” sākotnēji piedāvās klientiem elektroenerģiju noteiktā apjomā - 75 vai 100 kilovatstundas mēnesī par fiksētu abonēšanas maksu komplektos ar citiem “Baltcom” pakalpojumiem. Sākotnēji uzņēmums elektroenerģiju piedāvās pirkt tikai komplektā ar telekomunikāciju pakalpojumiem, bet nākotnē tas varētu notikt arī atsevišķi.

Tiesa gan, jānoslēdzas elektroenerģijas tirgus liberalizācijai, jo "Baltcom" nespēj konkurēt ar Latvijas energoapgādes kompānijas "Latvenergo" subsidēto tarifu. Sākotnējā piedāvājumā "Baltcom" apņemas nepaaugstināt pakalpojuma cenu divus gadus neatkarīgi no elektroenerģijas tirgus cenas izmaiņām.

„Esam atraduši nišu, kopu, kas patērē līdz 150 kilovatstundām. Tādā gadījumā mūsu piedāvājums izdevīgāks par esošajām. Atverot tirgu, katrai kopai varēs atrast pieeju, kas izdevīgāka par esošo, to tirgus pats atrisinās. Teikt, ka cenas obligāti pieaugs, tā ir spekulācija,” norāda Kiršteins.

Uzņēmums prognozē, ka 2014. gada laikā atkarībā no ārējiem apstākļiem un tirgus faktoriem elektroenerģiju iegādāties izvēlēsies vismaz 20–30% uzņēmuma esošo klientu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti