«Autoceļu uzturētāja» padomē ieceļ Reimani, Pāži, Nairvaišu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Satiksmes ministrija, kā VAS “Latvijas Autoceļu uzturētājs” akcionārs, ir iecēlusi Nominācijas komisijas izvirzītās kandidātus “Latvijas Autoceļu uzturētāja” padomē  - par padomes priekšsēdētāju iecelts ministrijas valsts sekretāra vietnieks Uldis Reimanis, par padomes locekli – “Latvijas valsts ceļu” valdes padomnieks Ivars Pāže, par padomes neatkarīgo locekli – “Autotransporta direkcijas” darbinieku Normundu Nairvaišu.

Konkursā uz šī uzņēmuma padomes locekļu amatiem bija saņemti 33 pieteikumi.  Konkurss tika organizēts divās  kārtās, pirmajā  notika dokumentu atlase (darba pieredze, izglītība un sabiedrības attīstības redzējums). Uz otro kārtu tika uzaicināti septiņi pretendenti, kuri pirmajā kārtā ieguva lielāko punktu skaitu, informēja Satiksmes ministrija.

Otrā kārta notika strukturētas intervijas veidā, vērtējot kandidāta spējas sniegt kompetentas atbildes uz jomai specifiskiem jautājumiem, stratēģiskās plānošanas spējas, vadības spējas, spējas noteikt mērķus, pieņemt lēmumus un uzņemties atbildību, komunikācijas prasme, svešvalodu zināšanas.

Uldi Reimani valsts akciju sabiedrības “Latvijas Autoceļu uzturētājs” padomes priekšsēdētāja amatam, Ivaru Pāži padomes locekļa amatam un Normundu Narvaišu neatkarīgā padomes locekļa amatam.

 Reimanis ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu tiesību zinātnēs Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē, kā arī iegūta jurista augstākā profesionālā izglītība Latvijas Universitātes Juridiskajā fakultātē un ekonomista augstākā profesionālā izglītība Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātes, Finanšu un kredīta specialitātē.

Šobrīd viņš ir  Satiksmes ministrijas valsts sekretāra vietnieks. Ir bijis vairāku valsts kapitālsabiedrību – “Latvijas Valsts ceļi”, “Starptautiskā lidosta “Rīga””, “Latvijas dzelzceļš”, “Valsts informācijas tīkla aģentūra”, “Latvijas Pasts”, “Elektronisko sakaru direkcija”, “Biķernieku kompleksā sporta bāze” kapitāla daļu turētāja pārstāvis. Ir bijis VAS padomes loceklis “Latvijas autoceļu uzturētājs” un VAS “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs”. Strādājis VAS “Valsts nekustāmie īpašumi” valdes locekļa amatā. Bijis Rīgas pilsētas valsts un pašvaldības dzīvojamo māju privatizācijas komisijas priekšsēdētājs. Strādājis par Iekšlietu ministrijas   “Valsts Robežbūve”  valdes priekšsēdētāju.

Ivars Pāže ieguvis sociālo zinātņu maģistra grādu ekonomikā Latvijas Universitātē, kā arī bakalaura grādu statistikā Latvijas Valsts Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē. Esošā darba pieredze – SIA “Ritošā sastāva serviss” valdes loceklis un līgumdarbs VAS “Latvijas Valsts ceļi” valdes padomnieka amatā. Darba pieredze VAS “Latvijas Valsts ceļi” valdes priekšsēdētāja amatā,   SIA “Investīciju projekti” valdes priekšsēdētāja amatā, ieņēmis dažādus amatus “Ventbunkers” – valdes priekšsēdētājs, būvdarbu plānošanas daļas vadītājs, celtniecības daļas vadītāja vietnieks, ekonomists. Strādājis par valdes locekli SIA “Aike”, bijis SIA “Ventspils Nafta terminālis” un “Ventspils Nafta” padomes loceklis.

Normundam Nairvaišam ir inženiera mehāniķa augstākā izglītība, iegūta Rīgas Politehniskā institūta Mehānikas un mašīnbūves fakultātē, Automobiļu un automobiļu saimniecības specialitātē. Esošā darba pieredze – VSIA “Autotransporta direkcija” projektu vadītājs. Darba pieredze VSIA “Autotransporta direkcija” – valdes priekšsēdētājs, valdes loceklis. Bijis Tērvetes novada domes deputāts.

Tāpat darba pieredze projektu speciālista, lektora, konsultanta, koordinatora amatos – Tērvetes novada domē, Profesionālās izglītības, tālākizglītības un eksaminācijas centrā, Dobeles pieaugušo izglītības un apmācības centrā, Annenieku pagasta padomē, kā arī Dobeles rajona padomē un Zemgales attīstības aģentūrā. Bijis SIA “Dobeles autobusu parks” rīkotājdirektors un valdes loceklis, kā arī PU “Dobeles autobusu parks” direktors.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti