Atļauj «Rīgas elektromašīnbūves rūpnīcas» akciju galīgo atpirkšanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Finanšu un kapitāla tirgus komisija (FKTK) atļāvusi sabiedrībai "TransComponent Holding" īstenot  elektrovilcienu iekārtu ražotājas AS "Rīgas elektromašīnbūves rūpnīca" (RER) akciju galīgo atpirkšanu, informēja FKTK.

Atļauja dota, jo "TransComponent Holding" tiešā un netiešā veidā kopumā pieder 98,64% no balsstiesīgo "RER akciju skaita. Turklāt akcionāru sapulcē ir pieņemts lēmums par RER akciju izslēgšanu no regulētā tirgus.

Vienas akcijas cena galīgajā akciju atpirkšanā ir noteikta 7,46 eiro. Galīgās akciju atpirkšanas rezultātā citiem akcionāriem piederošās RER akcijas tiks atsavinātas par labu sabiedrībai "TransComponent Holding".

KONTEKSTS:

"Nasdaq Riga" biržas mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka RER kapitālā 80,45% līdzdalību pērn rudenī ieguva Krievijas kompānija "Holding transportnije komponenti". RER lielākie akcionāri iepriekš bija Krievijas "Krona Grup" (46%), Kipras "Measurestep Enterprises Limited" (33,04%) un Kipras "Crowning Finance Cyprus Limited" (18,19%).

RER akcijas kotēja "Nasdaq Riga" otrajā sarakstā. 

RER koncerns 2020. gada deviņos mēnešos strādāja ar 47,473 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 13,5% mazāk nekā 2019. gada attiecīgajā periodā, savukārt grupas peļņa samazinājās par 17% un bija 5,46 miljoni eiro, liecina ziņu aģentūras LETA arhīvā pieejamā informācija.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti