ASV tirgotāji cer uz rekordlielu Valentīna dienas peļņu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Mīlētāji visā pasaulē piektdien, 14. februārī, atzīmē Svētā Valentīna dienu. Šos svētkus ar nepacietību gaida arī tirgotāji Amerikas Savienotajās Valstīs (ASV), kuri cer pārdot rekordlielu dāvanu daudzumu.

“55% amerikāņu svinēs Valentīna dienu. Tas šķietami nav daudz, taču jāņem vērā, ka mēs attālināmies no pagājušā gada 51%, un 4% atšķirība būtiski mainīs ieņēmumus. Eksperti arī paredz, ka katrs svinētājs šogad iztērēs 200  dolārus, salīdzinot ar pagājušajā gadā iztērēto 161 dolāru," teica uzņēmējs Nikolā Kaljata.

Jau ierasts, ka lielāko peļņu svētku laikā gūst saldumu ražotāji, puķu audzētāji un tirgotāji, kā arī restorānu un kafejnīcu īpašnieki. Tomēr turīgākajam sabiedrības slānim ASV tirgotāji ir sagādājuši īpašus piedāvājumus. Mīlētāji var iegādāties no zīda izgatavotu vai ar "Swarovski" kristāliem apdarinātu apģērbu un aksesuārus, ekskluzīvas grāmatas, vīna pudeles, kā arī ar zeltu apdarinātas sveces porcelāna svečturos par 320 dolāriem. Tomēr gan uzņēmēji, gan cilvēki ir vienisprātis, ka neviena visdārgākā dāvana nevar aizstāt personiskus kontaktus, atzīšanos mīlestībā vai laba vēlējumus

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti