ASV ierobežojumu dēļ eksperti paredz sliktu «Huawei» jaunā viedtālruņa noietu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Par spīti Amerikas Savienoto Valstu (ASV) valdības noteiktajiem ierobežojumiem Ķīnas Tautas Republikas kompānijas “Huawei” meitas firma “Honor” iepazīstinājusi ar jaunu viedtālruņa modeli. Eksperti uzskata, ka Vašingtonas lēmums aizliegt piegādāt amerikāņu tehnoloģijas Ķīnas uzņēmumam varētu būtiski ietekmēt tā noietu.

“Protams, īstermiņā un vidējā termiņā tas ir ļoti postošs kompānijai “Huawei”. Cilvēki pērk tālruni ar “Android” ne tikai tā dēļ un ne tikai atvērtā koda kodola dēļ, ko “Huawei” varēs izmantot arī turpmāk. Viņi vēlas iegūt arī “Google” pakalpojumus un nepārtrauktus “Android” atjauninājumus nākotnē. Ja “Honor” un mātes kompānija “Huawei” nevarēs to nodrošināt, tam būs negatīva ietekme uz šo ierīču noietu," uzskata “The Verge” žurnālists Džons Porters.

ASV jauno tehnoloģiju medija “The Verge” pārstāvji arī pieļāva iespēju, ka “Huawei” mēģinās izstrādāt savu  programmatūru, tostarp analogu patlaban izmantotajam “App Store”. Taču nav zināms, kad tās varētu būt pieejamas lietotājiem, un pircējiem šīs problēmas rada daudz neskaidrības. Tikmēr “Honor” pārstāvji jaunā viedtālruņa prezentācijas pasākumā Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā atturējās no plašākiem komentāriem par šo jautājumu un slavēja “Honor 20” modeli.

Tas esot tālrunis jauniešiem ar labu fotokameru, ātras uzlādes un citām iespējām. Arī jaunās ierīces cena ir demokrātiska -  to būs iespējams iegādāties par apmēram 300 līdz 600 eiro.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti