Rīta Panorāma

Intervija ar Agnesi Rakovsku

Rīta Panorāma

Laika ziņas

Intervija ar Zlatu Elksniņu – Zaščirinsku

Ārvalstu investori: Tendences uzņēmējdarbības vidē nav glaimojošas, tomēr ir arī pozitīvas iezīmes

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 7 gadiem.

Tendences Latvijas uzņēmējdarbības vidē nav glaimojošas, tomēr tajā ir arī pozitīvas iezīmes, intervijā LTV raidījumam „Rīta Panorāma”, pirmdienas, 5.decembra, rītā sacīja Ārvalstu investoru padomes priekšsēdētāja Zlata Elksniņa-Zaščirinska.

Viņa norādīja, ka aizvien ārvalstu investori redz problēmas maksātnespējas procesos, investīciju aizsardzībā, izglītībā, darbaspēkā un demogrāfijā, kā arī, kā Latvijas Radio piebilda investoru padomes izpilddirektore Marta Jaksona, veselībā.

Elksniņa-Zaščirinska neslēpa, ka, vērojot notiekošo ap maksātnespējas procesa jautājumiem, paliek iespaids, ka nepieciešamās reformas nenotiek. Viņa pieļāva, ka ir kādi spēki un ietekmes, kuras tās negrib pieļaut.

No otras puses, ir arī labas lietas - Latvija ir OECD un Eirozonas dalībvalsts un ir nozares, kuras ir ļoti pievilcīgas investīcijām, sacīja Elksniņa-Zaščirinska.

Arī Jaksona norādīja, ka uzņēmējdarbības vides uzlabošana un citu būtisku problēmu atrisināšana nevar notikt vienā mēnesī vai pat gadā.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
 

Paredzams, ka plašāk par uzņēmējdarbības vidi ārvalstu investori runās pirmdien, kad par to prezentēs savu jaunāko pētījumu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti