Arī izdevniecība «Žurnāls Santa» izveido interneta portālu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Sekojot lasīšanas paradumu maiņai, Latvijā viena no vadošajām izdevniecībām "Žurnāls Santa" šā gada janvārī izveidojusi interneta portālu "Santa.lv", liecina uzņēmuma paziņojums.

Portāla galvenā redaktore ir Sindija Meluškāne, kura līdz šim vadījusi žurnālu "Mans Mazais", bijusi viena no portāla "mammamuntetiem.lv" līdzautorēm, kā arī strādājusi interneta portālā "Apollo.lv".

Meluškāne norāda, ka portāls ir neatkarīgs produkts, kurā lasāma neliela daļa no materiāliem, kas pieejami izdevniecības drukātajos žurnālos. Portālā "Santa.lv" būšot raksti, ziņas, fotogalerijas un video, kas nav pieejami drukātajos žurnālos.

Izdevniecības pārdošanas nodaļas vadītājs un portāla "Santa.lv" projektu vadītājs Raivis Balodis, jautāts par portāla izaugsmes plāniem, LSM.lv norādīja, ka "Santa.lv" šā gada laikā plāno iekļūt "Gemius" veidotā reitinga Top 10 un trīs gadu laikā – ierindoties starp Top 5 interneta resursiem šajā topā.

Izdevniecība "Žurnāls Santa" dibināta 1991. gada decembrī un pašlaik izdod vairāk nekā 20 žurnālus, tostarp nedēļas žurnālus "Ieva" un "Privātā Dzīve".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti