Argentīnā sākas Pasaules Tirdzniecības organizācijas konference

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Argentīnā svētdien, 10.decembrī, sākas Pasaules Tirdzniecības organizācijas 11. ministru konference. Tajā plānots pārrunāt mazo un vidējo komersantu iesaisti starptautiskajā tirdzniecībā un to, kā veicināt e-komercijas attīstību.

Tāpat darba kārtībā paredzēta diskusija par publisko pārtikas krājumu nodrošināšanu, tirdzniecību kropļojošu iekšzemes atbalstu un regulējumu attiecībā uz subsīdijām zivsaimniecībā.  

Lai arī svētdien paredzēta Pasaules Tirdzniecības organizācijas 11. ministru konferences atklāšana, tomēr vairāk par šiem jautājumiem 164  valstu pārstāvji runās nākamās trīs dienas, kad oficiāli sāksies plenārsēdes.

Tikmēr šo pirmo atklāšanas dienu, lai vienotos par Eiropas Savienības kopējo nostāju, izmantos dalībvalstu ministri, kuri Buenosairesā rīko Eiropas Savienības Ārlietu padomes sanāksmi.

Tajā paredzēts apstiprināt bloka nostāju par šajā konferencē izskatāmajiem jautājumiem. Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kurš pārstāv mūsu valstī Argentīnā, šīs vizītes laikā tiksies arī ar Latviešu biedrības Argentīnā vadītāju Andresu Ozolu un tur dzīvojošajiem latviešiem.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti