Ar īpašām meistarklasēm vēlas vairāk sieviešu «ievilināt» IT nozarē

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums “Accenture” pirmdien, 8. jūlijā, sāk sieviešu apmācību informācijas tehnoloģiju nozarē.

Uzņēmuma apmācību koordinatore Ieva Bogdāne informē, ka uzņēmums vēlas atbalstīt dzimumu vienlīdzību. Tādēļ, lai nozarē strādātu aizvien vairāk sieviešu un viņām palīdzētu uzsākt karjeru, šogad notiks programmēšanas valodas “Java” un “Microsoft” meistarklases.

Meistarklases ilgs līdz 9. augustam un būs bez maksas.

"Accenture" apmācību koordinatore Ieva Bogdāne
00:00 / 00:58
Lejuplādēt

Bogdāne atklāj, ka tādējādi uzņēmums vēlas IT nozarē ievilināt aizvien vairāk sieviešu un palīdzēt sākt darba gaitas neatkarīgi no vecuma un iepriekšējās pieredzes. “Tā ir laba iespēja, kā bez iepriekšējām zināšanām var sākt iepazīt IT pasauli, iegūt pamatzināšanas un tālāk apgūt arvien vairāk,” stāsta Bogdāne.

“Accenture” saskata sievietēs lielu potenciālu, taču viņas pašas bieži netic saviem spēkiem. “Šis ir labs veids, kā ievilināt IT nozarē, lai viņas pamēģina un saprot, ka tas ir interesanti, ka viņas to spēj un var. Un tad ir neskaitāmas iespējas, ko IT nozarē darīt – sākot no programmētājiem un beidzot ar datu analītiķiem, konsultantiem,” norāda uzņēmuma pārstāve.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti