Apvienosies alkohola ražotāju asociācijas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Līdz šā gada beigām plāno apvienoties Alkohola ražotāju un tirgotāju asociācija (ARTA) ar Latvijas Alkoholisko dzērienu ražotāju un izplatītāju asociāciju (LADRIA), biznesa portālam "Nozare.lv" atzina ARTA valdes priekšsēdētājs un SIA "Altia Latvia" tirdzniecības direktors Vitolds Bremmers.Kā liecina informācija oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", ARTA paziņo, ka 2013.gada 29.aprīlī biedrības biedru sapulce ir pieņēmusi lēmumu par reorganizāciju apvienošanās ceļā, pievienojot sev biedrību LADRIA.

Tāpat norādīts, ka kreditori var pieteikt savus prasījumus viena mēneša laikā no šī paziņojuma publicēšanas dienas.

Bremmers skaidroja, ka asociācijas apvienosies, jo abām ir vienots redzējums par Latvijas alkohola tirgus attīstību.

ARTA tika izveidota 2009.gada februārī un apvieno lielākos Latvijas alkohola nozares ražotājus un izplatītājus. Apvienība darbojas kā alkoholisko dzērienu industrijas eksperts, pārstāvot nozares kompāniju interešu atbalstu, un iestājas par atbildīgu un saprātīgu alkohola lietošanas vidi Latvijā. Patlaban ARTA biedri ir SIA "Liviko", SIA "Altia Latvia", SIA "Jaunalko", SIA "Prike", SIA "Dylan Distribution", AS "Latvijas balzams", SIA "Dunker Latvia", kā arī SIA "Pernod Ricard Latvia".

Latvijas Alkoholisko dzērienu ražotāju un izplatītāju asociācija ir Starptautiskās alkohola ražotāju asociācijas pārstāve Latvijā. Tās biedri ir AS "Latvijas balzams", SIA "Jaunpagasts plus" un SIA "SPI Distribution (Latvia)".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti