Apturēta  «Z-Towers» būvniecība

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 5 gadiem.

Rīgā apturēta daudzfunkcionālā kompleksa "Z-Towers" būvniecība. Ģenerāluzņēmējs – būvfirma «Merks» – to sauc par nestandarta situāciju un cer, ka jautājumi ar pasūtītāju tiks atrisināti.

To, ka vērienīgajā objektā nekādi darbi patlaban nenotiks, celtnieki uzzināja vien trešdien no rīta, kad ieradās darbā.

"Z-Towers" būvniecībā kā apakšuzņēmēji piedalās vairāk nekā desmit uzņēmumu un teju 500 darbinieku. Kompānijā "Merks", kas ir projekta ģenerāluzņēmējs, Latvijas Televīzijai apstiprināja, ka darbi objektā ir apturēti. Iemeslus komentēt atteicās.

"Jā, darbi ir uz kādu brīdi apturēti, bet tie nav pārtraukti. Un mēs ceram atrisināt sarunas starp pasūtītāju veiksmīgi un atsākt darbus objektā. "Merks" kā ģenerāluzņēmējs ir pildījis un pilda visas savas saistības attiecībā uz apakšuzņēmējiem. Visas saistības un visi norēķini saskaņā ar mūsu līgumu tiek veikti," sacīja SIA "Merks" pārstāve Liene Meklere-Kutsare.

Projekta pasūtītājs - "Towers Construction Management" trešdien nesniedza nekādus komentārus, kāpēc darbi objektā apturēti.

Šis uzņēmums pieder ar starptautisko kompāniju "SPI Group" saistītiem uzņēmumiem, bet "SPI Group" īpašnieks ir par Krievijas degvīna oligarhu dēvētais Jurijs Šeflers, kuram pieder arī "Latvijas balzams".

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti