Amatu pametīs FID vadītājas Znotiņas vietnieks

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Finanšu izlūkošanas dienesta (FID) priekšnieces Ilzes Znotiņas vietnieks finanšu izlūkošanas jautājumos Sandijs Vectēvs šonedēļ atstāj amatu FID, "lai pieņemtu jaunus profesionālos izaicinājumus", aģentūra LETA noskaidroja FID.

FID priekšnieces vietnieka pienākumus Vectēvs pildīja kopš 2019. gada janvāra. Kā liecina viņa amatpersonas deklarācija, pērn viņš FID nopelnījis 77 350 eiro. Savukārt "SEB bankā" viņš nopelnījis 6393 eiro, saņēmis vairākus honorārus vairāk nekā 5600 eiro vērtībā, pārdevis īpašumus aptuveni 27 000 eiro vērtībā, bet 8,49 eiro vinnējis loterijā.

Kā uzskata FID, viņa vadībā "attīstīta un paplašināta finanšu izlūkošanas nodaļa, pieaicinot labākos finanšu izlūkošanas profesionāļus, kā arī reorganizēts un uzlabots citu nodaļu darbs".

Vectēva vadībā tikušas atklātas vairākas sarežģītas noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas shēmas, vienlaikus nodrošināta sekmīga sadarbība ar valsts un privātajām institūcijām, vēsta FID.

FID augsti vērtē Vectēva zināšanas un profesionalitāti un ieguldīto darbu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizācijas atklāšanā un novēršanā.

FID priekšnieces vietnieka amatam tuvākajā laikā tiks izsludināts atklāts konkurss.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti