Amatu atstājis «PNB Banka» valdes priekšsēdētājs

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

AS “PNB Banka” valdes priekšsēdētājs Olivers Ronalds Bramvels otrdien, 30. jūlijā, atstājis savu amatu, informēja banka.

Bramvels "PNB Banka" valdes priekšsēdētāja amatu ieņēma kopš 2013. gada. "PNB Bankas" valdē turpinās strādāt valdes locekļi Anna Verbicka, Dmitrijs Kalmikovs, Aleksejs Kutjavins un Natālija Ignatjeva.

Bramvels paziņojumā presei norāda, ka pēdējie gadi bijuši ļoti satraucoši un neprognozējami Latvijas finanšu nozarei, ko ietekmējuši dažādi gan ārēji, gan vietējie faktori. "2018. gada auditētie finanšu dati liecina, ka esam strādājuši efektīvi, lai realizētu biznesa stratēģiju gan vietējā, gan starptautiskajā tirgū. Bankas bilance ir pozitīva, kas pierāda, ka "PNB Banka" joprojām ir konkurētspējīga. Priecājos, ka vīzija par bankas turpmāko attīstību un izvirzītajiem mērķiem ir saistoša arī  ASV un Eiropas investoru grupai, kuri šī gada jūnijā iegādājās bankas akciju kontrolpaketi un ir apņēmušies palielināt bankas kapitālu, kā arī aktualizēt biznesa attīstības stratēģiju," tā bijušais bankas valdes priekšsēdētājs.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti