«airBaltic» veiks papildu lidojumu no Baku un Frankfurtes 

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pēc Latvijas Republikas Ārlietu ministrijas pieprasījuma un ar Latvijas Republikas Satiksmes ministrijas atļauju Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 11. maijā  izpildīs papildu speciālo reisu turp un atpakaļ maršrutā Rīga–Baku–Frankfurte–Rīga, informēja uzņēmumā.

Biļetes būs iespējams iegādāties uz katru lidojuma segmentu, kā arī no Baku uz Rīgu caur Frankfurti.

Rezervēt biļetes šiem lidojumiem ir iespējams, zvanot uz "airBaltic" zvanu centru pa īpaši izveidotu tālruni +371 67207771. Lidsabiedrība lūdz ņemt vērā, ka, veicot rezervāciju pa telefonu, pasažieriem būs nepieciešams sniegt un apstiprināt savu pases informāciju. Ceļojot no Rīgas, jābūt atļaujai iebraukt attiecīgajā valstī. Pirms sazināties ar "airBaltic",  lūdz konsultēties ar atbildīgajām iestādēm par jūsu tiesībām ceļot.

"airBaltic" aicina visus ielidojošos pasažierus ar saslimšanas simptomiem vērsties pie mediķiem starptautiskās lidostas Rīga E un C atlidošanas sektorā pirms bagāžas saņemšanas. Pasažieriem, kas ierodas no vīrusa skartajām teritorijām, jāievēro obligāta pašizolācija 14 dienas.

7. maijā Latvijas valdība pieņēma lēmumu pagarināt drošības pasākumu periodu, tostarp ceļošanas ierobežojumus un starptautisko pasažieru pārvadājumu apturēšanu, lai ierobežotu koronavīrusa izplatību. Visi "airBaltic" iepriekš plānotie pasažieru pārvadājumi uz laiku līdz 2020. gada 17. maijam ir apturēti. 

Ar pasažieriem, kuru biļešu rezervācijas ietekmēs šīs izmaiņas, lidsabiedrība sazināsies personīgi, nosūtot e-pastu un piedāvājot ceļošanas alternatīvas. "airBaltic" klientu apkalpošana turpina saņemt lielāku zvanu un ziņojumu apjomu, tādēļ iesaka sazināties ar "airBaltic" tikai tad, ja lidojums bija plānots tuvākajās dienās. Tas ļaus tiem cilvēkiem, kuriem bija plānots lidojums drīzumā un kuriem visvairāk nepieciešama uzmanība, sasniegt "airBaltic" vispirms. Aktuālā ceļojumu informācija ir atrodama uzņēmuma mājaslapā.

KONTEKSTS:

Ārkārtējo situāciju Covid-19 dēļ Latvijā izsludināja 12. martā, tās laikā cita starpā ir apturēti starptautiskie pasažieru pārvadājumi. Šajā laikā starptautiskie pasažieru lidojumi notiek tikai ar īpašu satiksmes ministra atļauju.  Vēlāk ārkārtējā situācija pagarināta līdz 9. jūnijam, bet ir mīkstināti iepriekš noteiktie striktie ierobežojumi - atļauta pulcēšanās līdz 25 cilvēku lielām grupām, ievērojot divu metru distanci.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti