«airBaltic» uz laiku pārtrauc lidojumus uz Liepāju

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība “airBaltic” no 2. oktobra uz laiku pārtrauc lidojumus no Rīgas uz Liepāju. Lidojumi starp abām pilsētām šobrīd pārtraukti līdz 24. oktobrim, informēja uzņēmumā.

Lidsabiedrības paziņojumā skaidrots, ka ceļošanas ierobežojumi ir būtiski ietekmējuši “airBaltic” darbību un pašlaik lidojumu turpināšana uz Liepāju nav iespējama, jo pieprasījums pēc šiem reisiem ir ļoti zems.

“Neskatoties uz to, esmu pārliecināts, ka drīzumā šis maršruts atgriezīsies mūsu tīklā,” paziņojumā medijiem norādīja “airBaltic” izpilddirektors Martins Gauss.

“airBaltic” turpina nodrošināt lidojumus vairāk nekā 50 maršrutos Eiropā, piedāvājot savienojamību Baltijā. Pašlaik lidsabiedrība veic tiešos reisus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un atpūtas galamērķiem.

KONTEKSTS:

Šī gada pavasarī Covid-19 pandēmija paralizēja aviosatiksmi, un starptautiskie lidojumi atsākās tikai 18. maijā. Krīzes laikā "airBaltic" ziņoja par 700 darbinieku kolektīvo atlaišanu, solot gada laikā darbiniekus atkal atjaunot amatā. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti