«airBaltic» un «Icelandair» vienojas par sadarbību lidojumu nodrošināšanā

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" parakstījusi vienošanos par sadarbības lidojumiem ar Islandes kompāniju "Icelandair", informēja "airBaltic".

Sadarbības lidojumi lidsabiedrībām atver jaunus tirgus, ļaujot tām caur saviem maršrutu tīkliem kopīgi pārdot un izsniegt lidmašīnu biļetes. No Latvijas tādējādi būs iespēja ērtāk sasniegt Islandi un Ziemeļameriku, savukārt "Icelandair" pasažieri tagad var iegādāties biļetes uz vairākiem "airBaltic" galamērķiem Baltijā un tālāk. 

"Mēs esam priecīgi pievienot vēl vienu spēcīgu partneri – "Icelandair"– mūsu jau esošajam sadarbības lidsabiedrību tīklam. Mūsu spēcīgais partneru tīkls ļauj mums vēl vairāk uzlabot Baltijas valstu savienojamību. Mēs esam priecīgi par partnerību ar "Icelandair", kas sniegs iespēju piedāvāt mūsu pasažieriem labākas ceļošanas iespējas visā pasaulē," komentēja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Savukārt "Icelandair" grupas prezidents un izpilddirektors Bogi Nils Bogasons stāstīja, ka, savienojot abu lidsabiedrību tīklus, saviem pasažieriem piedāvās plašākas ceļošanas iespējas uz Baltiju un Austrumeiropu. "airBaltic" klientiem tiks nodrošināti savienojumi ar Islandi un dažādiem galamērķiem Ziemeļamerikā. 

Pašlaik "airBaltic" veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un uz vairākiem iecienītiem atpūtas galamērķiem. Līdz 2020.gada augusta beigām "airBaltic" no Baltijas piedāvās 69 maršrutos.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti