«airBaltic» pasažieri naski izmanto dāvanu kartes par pandēmijas laikā nenotikušajiem lidojumiem

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 2 gadiem.

Pēdējos mēnešos aizvien pieaug nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" pārvadāto pasažieru skaits un viņu vidū arī ir tādi pasažieri, kuri izmanto dāvanu kartes par pandēmijas laikā neizmantotiem lidojumiem.

"airBaltic" pārstāvis Didzis Rudmanis teica, ka konkurences apstākļu dēļ aviokompānija nevar atklāt kopējo izsniegto dāvanu karšu skaitu, bet pauda, ka iespēju iegūt dāvanu karti ar papildus vērtību kā atmaksu par nenotikušajiem lidojumiem pandēmijas laikā izmantoja apmēram 25% ietekmēto pasažieru. Savukārt Pārējie izvēlējās naudas atmaksu.

Vasara un fakts, ka daudzviet Eiropā pieaug vakcinēto skaits, pasažierus mudina dāvanu kartes likt lietā aizvien naskāk.

Populārākie galamērķi: Londona, Cīrihe, Tbilisi, Barselona, Nica, Roda un citas pasaules pilsētas.

Tomēr ir pietiekami daudz aizvien neizmantotu dāvanu karšu, tāpēc lidsabiedrība spērusi soli pretim pasažieriem, kuri vēl nav izlēmuši doties ārvalstu braucienā.

"airBaltic" pārstāvis Didzis Rudmanis
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

"airBaltic" pārstāvis Rudmanis norādīja: "Pašlaik neizmantoti ir aptuveni 20 tūkstoši derīgu dāvanu karšu. Ņemot vērā, ka arī šogad daudzviet bijuši spēkā dažādi ceļojumu ierobežojumi, kas varēja liegt izmantot šīs dāvanu kartes, no "airBaltic" puses esam lēmuši piedāvāt pasažieriem pagarināt termiņu līdz 2022. gada 31. decembrim. Pasažieriem, kuri vēlas pagarināt dāvanu kartes termiņu, jāsazinās ar "airBaltic" zvanu centru. Šo termiņu gan iespējams pagarināt tikai tām dāvanu kartēm, kas tika izsniegtas par atceltajiem lidojumiem, un, kas būtiski, kas joprojām ir derīgas."

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti