«airBaltic» nesteidz skaidrot situāciju ar «Bombardier CS 300» lidojumu apturēšanu

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 6 gadiem.

Nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" nesteidz sniegt papildu informāciju saistībā ar lēmumu uz laiku apturēt jauno lidmašīnu “Bombardier CS 300” lidojumus.

Starptautiskās lidostas "Rīga" pārstāve Laura Karnīte
00:00 / 00:25
Lejuplādēt
Drošības apsvērumu dēļ nacionālā aviokompānija "airBaltic" trešdien, 11. oktobrī, apturējusi lidojumus ar septiņām kompānijas flotē esošajām lidmašīnām "Bombardier CS300". Jaunākā no tām tika saņemta tikai šā gada augustā.

 

"airBaltic" bija pirmā aviokompānija, kas sāka „CS300” lidmašīnu izmantošanu pasažieru pārvadājumiem. Lēmums par lidojumu apturēšanu saistīts ar lidmašīnās izmantoto dzinēju ražotāja "Pratt & Whitney" ieteikumu.

"airBaltic” papildu informāciju par šo situāciju pagaidām nesniedz. "airBaltic" sabiedrisko attiecību vadītāja Alise Briede īsziņā pavēstīja, ka šodien neviens "airBaltic" reiss nav atcelts pārbaužu dēļ.

Starptautiskās lidostas "Rīgas" mājaslapā pieejamā informācija gan liecina, ka šorīt ir atcelts "airBaltic" reiss, kam plkst. 8:05 bija jāizlido uz Ārlandas lidostu Stokholmā.

Starptautiskās lidostas "Rīga" komunikācijas vadītāja Laura Karnīte, jautāta par situācijas ietekmi uz lidostas darbu, atbildēja: "Lidostas "Rīga" darbību tas nav ietekmējis šobrīd. Neviens no "airBaltic" lidojumiem nav atcelts, un visi lidojumi tiek izpildīti noteiktajā laikā."

Pēc viņas teiktā, plkst. 8:05 iecerētais, bet atceltais reiss bijis "airBaltic", taču tas nebija plānots ar "Bombardier CS300" lidaparātu. "Par to, kāpēc šis reiss tika atcelts, ir jājautā "airBaltic"," sacīja lidostas pārstāve.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti