«airBaltic» jūnijā pārvadājusi 60 400 pasažieru

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 2020. gada jūnijā no visām trīs Baltijas valstu galvaspilsētām pārvadājusi 60 409 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā un Skandināvijā, informēja uzņēmumā.

2020.gada jūnijā "airBaltic" veica 1091 lidojumu 36 maršrutos.

"Jūnijs bija pirmais pilnais mēnesis kopš mūsu darbības atsākšanas 18. maijā. Skaidri redzams, ka pieprasījums pēc lidojumiem atjaunojas. Katru nedēļu pārvadājam aizvien vairāk pasažieru un saņemam aizvien jaunas rezervācijas, kā arī atjaunojam lidojumus uz arvien vairāk galamērķiem. Mēs arī redzam, ka pasažieri novērtē mūsu veselības aizsardzības pasākumus, kuros tiek ievērotas atbildīgo iestāžu rekomendācijas," sacīja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Jūnijā ''airBaltic'' veica 1 091 lidojumu. ''airBaltic'' lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs jūnijā sasniedza 98,2%. Tas norāda, ka vairāk nekā 98 no 100 ''airBaltic'' reisiem izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos.

Līdz 2020. gada augusta beigām "airBaltic" no Baltijas valstīm plāno nodrošināt lidojumus 69 maršrutos. 

KONTEKSTS:

Covid-19 slimības ierobežošanai Latvija šā gada marta sākumā nolēma apturēt starptautiskos pasažieru pārvadājumus.  Ārkārtēja situācija beigusies 10. jūnijā, taču vīruss joprojām cirkulē un pret to nav nedz zāļu, nedz vakcīnas, tāpēc arī turpmāk ir noteikti vairāki ierobežojumi un piesardzības pasākumi.

Lai sniegtu atbalstu Covid-19 krīzes pārvarēšanai, Latvijas valdības "airBaltic" pamatkapitālā ieguldīs līdz 250 miljoniem eiro.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti