«airBaltic» galveno biroja ēku un loģistikas centru Ķekavā iegādāsies «EfTEN»

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 4 gadiem.

Investīciju fonds "EfTEN Real Estate Fund III" iegādāsies starptautiskās lidostas "Rīga" teritorijā esošo Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" galvenā biroja ēku, kā arī ražošanas un noliktavas ēku Ķekavā, teikts investīciju fonda paziņojumā Tallinas biržai.

Abu darījumu kopējā summa ir 15,8 miljoni eiro. 

"EfTEN" abas ēkas iegādāsies no Latvijas uzņēmuma "New Hanza Capital".

""airBaltic" galvenajā birojā pilnīgs remonts veikts 2016.gadā. Pašreizējais nomas līgums ir spēkā līdz 2026.gadam," sacīja "EfTEN Real Estate Fund III" valdes loceklis Viljars Arakass.

Tāpat fonda pārstāvji norādīja, ka savukārt Ķekavā esošajā loģistikas centrā "Piepilsētas" ir ļoti labs tehniskā nodrošinājuma līmenis un tas atrodas netālu no autoceļa "Via Baltica". Lielākie nomnieki kompleksā ir kompānijas "Fristads Kansas Production" un "Forans".

Kopējā abu ēku iegādes summa ir 15,8 miljoni eiro, tostarp "Swedbank" un "Luminor" aizdevums veido 7,2 miljonus eiro. 

Igaunijas komerciālo nekustamo īpašumu fondu pārvaldnieku "EfTEN Capital" pilnvaro un regulē Igaunijas finanšu sektora uzraugs - Finanšu inspekcija. Kompānija pārvalda fondus "Eften Kinnisvarafond", "Eften Kinnisvarafond II" un "Eften Real Estate Fund III", kura akcijas kotē Tallinas biržas oficiālajā sarakstā. 

Grupai pieder vairāk nekā 40 komerciālas ēkas Igaunijā, Latvijā un Lietuvā ar vairāk nekā 1100 nomniekiem un kopējo tirgus vērtību 750 miljoni eiro. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti