«airBaltic» atsāks tiešos lidojumus uz Helsinkiem, Minheni un Berlīni

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Uzņēmums "airBaltic" ar Satiksmes ministrijas speciālo atļauju no pirmdienas, 25. maija, atsāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Helsinkiem un Minheni, bet no 1. jūnija - lidojumus no Rīgas uz Berlīni, informēja uzņēmumā.

"Tagad mēs atgriežamies ar noteiktu mērķi saglabāt mūsu pozīcijas reģionā. Ņemot vērā mūsu fokusu uz vienotu ''Airbus A220-300'' floti, mēs esam labā pozīcijā, atsākot lidojumus," komentēja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Gauss arī uzsvēra, ka pasažieru, darbinieku un sabiedrības veselība un drošība ir galvenā prioritāte, tādēļ lidojumos visi pasažieri ir nodrošināti ar sejas masku un dezinfekcijas salvetēm.

"Mēs sekojam līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām mūsu lidojumos," norādīja Gauss.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi  oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc aicina vienmēr pārliecināties, ka ir zināma jaunākā informācija.

KONTEKSTS:

"airBaltic" ar Satiksmes ministrijas atļauju no pirmdienas, 18. maija, līdz 9. jūnijam katru dienu veic tiešos lidojumus turp un atpakaļ arī uz Frankfurti un Oslo. Tāpat aviokompānija  atsākusi  lidojumus uz Tallinu un Viļņu.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti