«airBaltic» atsāks lidojumus no Tallinas

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Pēc visu nepieciešamo atļauju saņemšanas Latvijas aviokompānija "airBaltic" nākampirmdien, 18. maijā, sāks tiešos lidojumus no Tallinas uz Amsterdamu, Kopenhāgenu, Oslo, savukārt no 25. maija – uz Viļņu, informēja "airBaltic".

"Kad atsāksim lidojumus, visiem pasažieriem nodrošināsim sejas maskas un dezinfekcijas salvetes. Mūsu lidojumos sekosim līdzi atbildīgo iestāžu rekomendācijām. Papildus tam mēs joprojām turpinām izstrādāt precīzas vadlīnijas vairākām citām drošības aktivitātēm," norādīja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

Pilns lidojumu grafiks un biļetes būs pieejamas drīzumā "airBaltic" mājaslapā. Papildus tam ir pieejams pagaidu piedāvājums, kas sniedz iespēju jaunajām rezervācijām, kas veiktas līdz 2020. gada 31. maijam, mainīt lidojuma datumu bez maksas. Atļauta tikai viena datuma maiņa. 

"airBaltic" ir gatava atsākt lidojumus no starptautiskās lidostas "Rīga", tiklīdz tiks saņemta atļauja no atbildīgajām iestādēm. 

KONTEKSTS:

Covid-19 infekcijas izplatības ierobežošanai Latvijā no 13. marta līdz 9. jūnijam izsludināta ārkārtējā situācija. Tās laikā cita starpā ir apturēti starptautiskie pasažieru pārvadājumi. Šajā laikā starptautiskie pasažieru lidojumi notiek tikai ar īpašu satiksmes ministra atļauju.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti