«airBaltic» atsāk lidojumus uz deviņām pilsētām

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 3 gadiem.

Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" 7. septembrī atsāk lidojumus no Rīgas uz deviņiem papildu galamērķiem, informēja uzņēmumā. 

Lidojumi tiek atsākti no Rīgas uz Amsterdamu, Briseli, Dublinu, Gēteborgu, Lisabonu, Prāgu, Reikjavīku, Vīni un Cīrihi.

"Mēs esam gandarīti par Latvijas valdības lēmumu atvieglot iepriekš noteiktos ceļošanas ierobežojumus, vienlaikus saglabājot sabiedrības drošību un veselību kā galveno prioritāti. Tas sniedz mums iespēju veikt papildu lidojumus maršrutos, kas ir būtiski, lai nodrošinātu Latvijas un Baltijas valstu savienojamību," komentēja "airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss.

"airBaltic" īsteno drošības pasākumus, kā arī lidojumus organizē, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes.

Pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. 

Kopumā "airBaltic" šobrīd savieno Rīgu ar 35 galamērķiem visā Eiropā.

KONTEKSTS:

Valdība lēma atļaut avioceļojumus uz valstīm, kurās divkārtīgi pārsniegts vidējais 14 dienu kumulatīvās saslimstības rādītājs Eiropas Savienībā, vienlaikus nosakot, ka pēc atgriešanās no šīm valstīm būs obligāti jāievēro 14 dienu pašizolācija. Katru nedēļu tiks publicēts saraksts ar valstīm, uz kurām atļauti lidojumi. Šonedēļ lidojumi būs aizliegti uz trim Eiropas valstīm.

Latvijā 10. jūnijā beidzās 12. martā izsludinātā ārkārtējā situācija jaunā koronavīrusa ierobežošanai. Vīruss joprojām cirkulē, un pret to nav nedz zāļu, nedz vakcīnas. Arvien ir spēkā atsevišķi ierobežojumi Covid-19 izplatības mazināšanai. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti