Aicina uzņēmējus sagādāt sev eiro sākumkomplektus

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 10 gadiem.

Latvijas Banka un Finanšu ministrija aicina mazos un vidējos uzņēmumus izmantot vēl atlikušās dienas līdz eiro ieviešanai, vēršoties savā komercbankas filiālē, lai bez papildu maksas saņemtu uzņēmēju eiro sākumkomplektu 200 eiro vērtībā.

Tādā veidā uzņēmēji var ievērojami vienkāršot naudas maiņu pirmajās dienās, norāda Latvijas Bankas Kases un naudas apgrozības pārvaldes vadītājs Jānis Blūms.

„Mēs redzam, ka mūsu glabātuvēs šie sākumkomplekti ir pietiekamā daudzumā, lai mēs arī pēdējās gada dienās varētu nodrošināt bankas, kuras savukārt nodotu tās tālāk klientiem. Līdz ar to mūsu aicinājums bija bankām dot iespēju, lai viņu klienti varētu griezties banku filiālēs visā Latvijā un šos komplektus saņemt. Lai šī nauda nonāktu apgrozībā tūlīt 1.janvārī, un lai mēs nedzirdētu tik daudz, ka uzņēmēji gatavojas nestrādāt -, tātad gribam dot šo iespēju un pie reizes to publiski pateikt. Jo es zinu, ka bankas ļoti aktīvi strādā ar klientiem, tomēr šo pasūtīto sākuma komplektu apjoms, salīdzinot ar sākuma posmu, ir samazinājies," uzsvēra Blūms.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti