Agrākā Rīgas Piena kombināta teritorijā plāno ieguldīt līdz 40 miljoniem eiro un veidot tirdzniecības parku

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Nekustamo īpašumu attīstītājs "VPH Latvia" bijušā Rīgas Piena kombināta teritorijā Rīgā, Valmieras ielā, sācis attīstīt jaunu tirdzniecības parku, kura kopējās investīcijas veidos līdz 40 miljoniem eiro, informēja attīstītāja pārstāvji.

Attīstītāji plāno 2023. gada vidū pabeigt projektēšanu, uzsākt būvniecību un 2024. gada otrajā pusē svinīgi atklāt jauno kompleksu, kura platība plānota aptuveni 20 000 kvadrātmetru.

Projekta ietvaros tiks attīstītas tirdzniecības platības, biroji, ēdināšanas sektors, bērnudārzs, sporta un veselības centrs un citi servisi.

Projekta koncepta izstrādei ir piesaistīti arhitekti "TP Bennett" no Lielbritānijas. Tāpat jaunā tirdzniecības parka koncepta izstrādes komandā ir arī arhitektu birojs "DUAL arhitekti". Nomnieku piesaistīšanas un pārvaldīšanas jautājumos attīstītāju galvenais partneris ir SIA "InSign", savukārt juridisko atbalstu projekta realizēšanā sniedz "Cobalt".

KONTEKSTS:

"VPH Latvia" attīstījis tādus tirdzniecības centrus kā "Mežciems", "Sāga" un tirdzniecības kompleksu Valdeķu ielā 39, kur galvenais enkurnomnieks ir "LIDL", kā arī šogad atvērto pasaules viesnīcu blakus lidostai "Hampton by Hilton".

"Firmas.lv" informācija liecina, ka 2020. gadā "VPH Latvia" strādāja ar 1,206 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 14% vairāk nekā 2019. gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 21% un bija 257 193 eiro. Kompānijas pagājušā gada finanšu rādītāji pagaidām nav publiskoti. Kompānija reģistrēta 2016. gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 2900 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Lietuvas "VPH", bet patiesie labuma guvēji ir Kanādas pilsoņi Barijs Teodors Nabūrs un Džeimss Gerijs Torpijs, vēstīja LETA.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti