Latvijas Banka izsniegusi firmai «Nectaro» ieguldījumu brokeru sabiedrības licenci

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Latvijas Bankas uzraudzības komiteja 29. martā pieņēma lēmumu izsniegt SIA "Nectaro" licenci ieguldījumu pakalpojumu un ieguldījumu blakuspakalpojumu sniegšanai.

Latvijas Banka informēja, ka SIA "Nectaro" izsniegtajā licencē norādītie atļautie ieguldījumu pakalpojumi ir rīkojumu izpilde klientu vārdā, portfeļa pārvaldība un finanšu instrumentu izvietošana, neuzņemoties saistības izpirkt finanšu instrumentus.

Savukārt licencē norādītais atļautais ieguldījumu blakuspakalpojums ir finanšu instrumentu turēšana.

Pārejas periodā pēc licences saņemšanas SIA "Nectaro" (iepriekš – SIA "DoFinance") pārvaldītajā platformā tiks pakāpeniski pārtraukta investīciju veikšana cesijas līgumu noslēgšanas veidā un tiks sākta finanšu instrumentu piedāvāšana. 

SIA "Nectaro" informēs klientus par izmaiņām, kas saistītas ar statusa maiņu, un par ieguldītāju darījumiem ar finanšu instrumentiem piemērojamiem aizsardzības mehānismiem saskaņā ar Finanšu instrumentu tirgus likuma un atbilstošās direktīvas prasībām, kā arī komplektētu privāto ieguldījumu un apdrošināšanas ieguldījumu produktu regulas un Prospektu regulas prasībām, un informēs klientus par ieguldītāju aizsardzības sistēmas darbību atbilstoši Ieguldītāju aizsardzības likuma prasībām. 

SIA "Nectaro" informēs klientus arī par riskiem, kas saistīti ar ieguldījumiem SIA "Nectaro" izplatītajos produktos. 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti