Baltijas valstīs samazinās degvielas cenas

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās samazinājās degvielas cenas, straujāk tām krītoties Tallinā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā darba nedēļas nogalē bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Rīgā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena samazinājās par 1,8% – līdz 1,684 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,6% – līdz 1,514 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena samazinājās par 2,5% – līdz 1,559 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena saruka par 2% – 1,459 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena samazinājās par 4% – līdz 1,699 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 4,5% – līdz 1,499 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās jau otro nedēļu pēc kārtas nav mainījušās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,795 eiro, Viļņā – 0,622 eiro, bet Tallinā – 0,7 eiro.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti