Rīgā cenas krīt benzīnam un dīzeļdegvielai, Viļņā - dīzeļdegvielai

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā samazinājās degvielas cenas, Tallinā cenas nemainījās, bet Viļņā benzīnam un dīzeļdegvielai bija atšķirīgas cenu tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati Baltijas valstu galvaspilsētās.

Darba nedēļas nogalē dārgākais benzīns bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet lētākais benzīns bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā 95. markas benzīna cena samazinājās par 7,2% - līdz 1,554 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 6,7% - līdz 1,534 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95. markas benzīna cena maksāja 1,539 eiro par litru, kas ir par 0,7% vairāk nekā pirms nedēļas, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 3,8% - līdz 1,499 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena saglabājās stabila un maksāja 1,689 eiro par litru, arī dīzeļdegvielas cena nemainījās un maksāja 1,589 eiro par litru.

Autogāzes cena Rīgā samazinājās par 6,3% un maksāja 0,745 eiro par litru, bet Tallinā tā kritās par 2,8% - līdz 0,69 eiro par litru. Savukārt Viļņā autogāzes cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 0,622 eiro par litru.

 

 
Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti