Baltijas valstīs degvielas cenām atšķirīgas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā darba nedēļas nogalē bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Tāpat Tallinā bija augstākā cena dīzeļdegvielai, bet zemākā tā bija - Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena nemainījās un, tā pat kā nedēļu iepriekš, maksāja 1,714 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena samazinājās par 2,5% – līdz 1,554 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna samazinājās par 1,2% – līdz 1,599 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena palielinājās par 1,4% – 1,489 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena palielinājās par 4,7% – līdz 1,769 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena nemainījās un maksāja 1,569 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās nedēļas laikā nemainījās. Rīgā litrs autogāzes maksāja 0,795 eiro, Viļņā – 0,622 eiro, bet Tallinā – 0,7 eiro.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti