Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ atšķirīgas degvielas cenu tendences

Baltijas valstu galvaspilsētās pagājušajā darba nedēļā bija vērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences - Rīgā degvielas cenas palielinājās, kamēr Tallinā tās praktiski nemainījās, bet Viļņā degvielas cenas samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns šajā darba nedēļas nogalē bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā tā bija Viļņā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās gan 95.markas benzīna, gan dīzeļdegvielas cena palielinājās par 5,2% un maksāja attiecīgi 1,604 eiro un 1,414 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā 95.markas benzīna cena samazinājās par 2,6% - līdz 1,499 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 2,2% – 1,329 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās 95.markas benzīna un dīzeļdegvielas cenas nav mainījušās un arī šajā nedēļā litrs benzīna maksāja 1,699 eiro, bet litrs dīzeļdegvielas – 1,499 eiro.

Autogāzes cena Rīgā palielinājās par 11,7% – līdz 0,765 eiro par litru. Viļņā autogāzes cena nedēļas laikā nemainījās un maksāja 0,622 eiro par litru, bet Tallinā autogāzes cena samazinājās par 1,4% – līdz 0,7 eiro par litru.

Lai skatītu šo resursu, mums ir nepieciešama jūsu piekrišana sīkdatnēm.

 

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti