Preiļu novada uzņēmēji var pieteikties pašvaldības finansiālajam atbalstam

Pievērs uzmanību – raksts publicēts pirms 1 gada.

Preiļu novada dome ir izsludinājusi projektu konkursu mazo un vidējo komercsabiedrību un saimnieciskās darbības veicēju projektu līdzfinansēšanai. Šogad projektu iesniegšana paredzēta divās kategorijās, un kopējā pašvaldības atbalsta summa ir 30 tūkstoš eiro.

Preiļu novada domes pārstāve Anete Urka par atbalstu uzņēmējiem
00:00 / 00:00
Lejuplādēt

Kopš 2018. gada Preiļu novada pašvaldība atbalstījusi 69 uzņēmumus. Kopējais finansējums, kas līdz šim izmaksāts līdzfinansējuma atbalsta formā ir 110 623 eiro.

Šogad projektu iesniegšana paredzēta divās kategorijās. Mazajā kategorijā var pieteikties uzņēmumi vai saimnieciskās darbības veicēji, kuri uz projekta pieteikuma iesniegšanu vēl nebūs sasnieguši viena gada vecumu, kā arī tie, kuri plāno sākt savu uzņēmējdarbību. Atbalsta maksimālā summa ir 2000 eiro, atbalsta intensitāte – no 50% līdz 100% atkarībā no sasniedzamajiem mērķiem.

Lielajā kategorijā ietilpst visi reģistrētie uzņēmumi un saimnieciskās darbības veicēji. Maksimālā atbalsta summa ir 5000 eiro, bet atbalsta intensitāte – 50%.

Projekta pieteikumus var iesniegt elektroniski no pirmdienas, 3. aprīļa, līdz 3. maija plkst. 23.59.

Konkursa mērķis ir sniegt atbalstu projektiem, kas saistīti ar uzņēmējdarbības, izņemot lauksaimniecību, attīstību un jaunu darba vietu veidošanos Preiļu novadā, radot inovatīvus, ar paaugstinātu pievienoto vērtību produktus un pakalpojumus, kas veicinātu saimnieciskās darbības attīstību vai dažādošanu, lai attīstītu alternatīvus ienākumu avotus un paaugstinātu ienākumu līmeni Preiļu novada teritorijā.

Kļūda rakstā?

Iezīmējiet tekstu un spiediet Ctrl+Enter, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Iezīmējiet tekstu un spiediet uz Ziņot par kļūdu pogas, lai nosūtītu labojamo teksta fragmentu redaktoram!

Saistītie raksti

Vairāk

Svarīgākais šobrīd

Vairāk

Interesanti